dancing-women

Een vorm van Bewegende Meditatie. Beweging en Vorm geven aan wat er is op het moment. Je lichaam volgend op reis door verschillende muzikale Ritmes en Sferen. We beginnen vaak met Lichaams bewustwording om meer in ons lichaam te komen. En vanuit een meer “thuis in ons lichaam” zal de rest vanzelf ontvouwen. Dansen zoals het goed en lekker voelt voor niemand anders dan jezelf. We kijken niet naar elkaar (naar buiten gericht). Maar voelen hoe ons lichaam zich wil uiten (naar binnen gericht). We dansen in een niet erg verlichte ruimte zodat het makkelijker is om naar binnen te gaan met je aandacht ipv afgeleid te worden door dingen/mensen buiten jezelf. dansmeditatie.

Soms dansen we met thema’s als: Ruimte, Beweeg Patronen, De Elementen, Ik en de Wereld(Ander), in en uit Je Centrum, Klein/Groot, Ja/Nee etc. Een speelse en fijne manier om met alles wat er is onderzoekend te bewegen en helderheid te brengen in je dagelijkse levensritme. Kom en Dans je eigen dans..!

Soms "Tribal" dansmeditaties d.w.z. met "Live muziek" dus Muzikanten die de avond met live muziek aanvullen. (didgeridoo, drum, percussie, fluit, stem etc).

Neem waterflesje, theekop, laagjes kleding (opwarm/afkoel) mee

Opgeven per mail aan Sanna

€14,= of 4 Rittenkaart 50,= 1/2 jaar Geldig

Voor meer informatie: bodymindawareness.nl

Dansmeditatie Harderwijk Data

Vrijdag 20:00-22:00 Let op! lokatie: de Roef, zuiderzeepad 1, Harderwijk

dansen